Δήμος Κηφισιάς

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ 4.9 στα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ

By  | 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με την
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4️⃣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ:20:30
ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά)


Ο ήχος του βιολιού αποκτά ένα εντελώς ιδιαίτερο χρώμα στα χέρια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Η συνθέτις με το κόκκινο βιολί θα μας παρασύρει και θα μας οδηγήσει στα μουσικά μονοπάτια, που εκείνη ακολουθεί, γοητεύοντας και αιχμαλωτίζοντας μας με τη μαγεία της μουσικής της. Η Ευανθία αφήνει τις νότες της να ταξιδέψουν σε Ανατολή και Δύση, ν’ αγκαλιάσουν τα όνειρα μας και να σβήσουν μέσα στις καρδιές μας, γιατί εκεί που αποτυγχάνουν οι λέξεις μιλάει η μουσική της Ευανθίας!
Στη σκηνή συνοδοιπόροι της σε αυτή την ιδιαίτερη παράσταση τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο και ο Βαγγέλης Καρύπης στα κρουστά και τα τύμπανα.
Γενική Είσοδος 5 € (η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την Εμμανουήλ Μπενάκη 3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. την ημέρα της εκδήλωσης)
Το Ν.Π.Δ.Δ. “Δ.Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας του covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2020.
Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:
😷Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
⏳Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.
Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
🪑 Oι χώροι υποδέχονται μόνο καθούμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους.
• Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds