Δήμος Κηφισιάς

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Αλλαγές στο πρόγραμμα των Μενανδρείων 2020

By  | 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συναυλία «Νύχτα Μαγικιά» – Αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής την ίδια ημέρα και ώρα, αντί του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Επίσης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η κωμωδία Art της Yasmina Reza, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και πρωταγωνιστές τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση, Θανάση Κουρλαμπά κ.ά. Πάνω στον φόντο ενός ολόλευκου πίνακα, αμφισβητούμενης αισθητικής, η Yasmina Reza έστησε μια φλεγματική κωμωδία. Τρεις φίλοι λογομαχούν με χιούμορ και μέσα από τη διαφωνία τους πυροδοτούνται ερωτήματα για τη φιλία, για τις συμβατικές ανθρώπινες σχέσεις, για την έλλειψη ειλικρίνειας. Αλλά η τέχνη είναι μόνο η αφορμή. Η συνέχεια επί….σκηνής!!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds