Δήμος Κηφισιάς

Βοήθεια για τους πληγέντες της Εύβοιας από τον Δήμο Κηφισιάς

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των συνανθρώπων μας οι οποίοι επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα στην Εύβοια, συγκέντρωσε με τη βοήθεια  των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες), τα οποία είχαν ζητηθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Έυβοιας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας Δημήτρη Γιαννούτσο ο οποίος  κατά τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας και παρέλαβε σημαντική ποσότητα από τα συγκεκριμένα είδη.

Ο κ. Θωμάκος επανέλαβε στον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννούτσο, τη δέσμευση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, Γιώργο Ψαθά, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους,  τονίζοντας πως ο Δήμος Κηφισιάς είναι στη διάθεση των πληγέντων πολιτών του  Δήμου τους, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Με στοχευμένες κινήσεις ο Δήμος Κηφισιάς θα συνεχίσει να προσφέρει κοινωνική και ανθρωπιστική βοήθεια.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί τους πολίτες που προσέφεραν κλινοσκεπάσματα προκειμένου να στηριχθούν οι πλημμυροπαθείς της θεομηνίας της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds