Δήμος Κηφισιάς

«Ραντεβού στα βόρεια»

By  | 

Στο ραδιόφωνο των βορείων προαστίων KIFISSIA RADIO, ξεκινάει η νέα σεζόν δυναμικά με νέα από την τοπική αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις τέχνες, τον εθελοντισμό και με πολλή μουσική από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 12-2.30 το μεσημέρι με την Αγγελική και τον Γιώργο.

Ο αξιότιμος δήμαρχος Βριλησσίων κ.Ξένος Μανιατογιάννης σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης αλλά και από καρδιάς, ο Φυσίατρος και Μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού κ. Ιωάννης Διονυσιώτης που θα μιλήσει για την παγκόσμια ημέρα κακώσεων νωτιαίου μυελού που είναι στις 5.9, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός και ταλαντούχος καλλιτέχνης Ενκε Φεζολλάρι με πληροφορίες για την παράσταση στο «Βεάκειο» αλλά και στο Φεστιβάλ Βριλησσίων»Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου»και τέλος ο γνωστός και αγαπημένος ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος που θα μας πει για την δουλειά του και θα μας πληροφορήσει για τα επόμενα σχέδιά του!!!!
Μην αργήσετε! 12 ακριβώς!!! Η εκπομπή θα κρατήσει λίγο παραπάνω επειδή υπάρχει πλούσια ύλη και κατόπιν αιτημάτων των ακροατών του!!!
Stay tuned!!!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds