ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Πρώτη τηλεδιάσκεψη με θέμα ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

By  | 

Σεβόμαστε τους πολίτες.  Ακούμε τη γνώμη τους.

Μια ιδέα του κ. Παναγιώτη Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δημιουργία», παίρνει «σάρκα και οστά» για πρώτη φορά.   Μία σειρά τηλεδιασκέψεων  με συμμετέχοντες, πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις και προβληματισμούς τους για θέματα που αφορούν στον Δήμο.

Την Δευτέρα 21/3/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν 17 δημότες και με live streaming .  Διατυπώθηκαν προβληματισμοί για θέματα όπως καθαριότητα, ασφάλεια, δημοτικά τέλη, προσβάσεις για ΑΜΕΑ, δημοτική συγκοινωνία, Πύρνα, σχολεία κλπ. και έγινε εκτενής συζήτηση πάνω σε αυτά.

Ο κ. Π. Ιωάννου δήλωσε: » Σεβόμαστε τους πολίτες του τόπου μας, ακούμε τη γνώμη τους, κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.  Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια με επόμενο ραντεβού την Δευτέρα 4/4/2022 και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19.00 . Χαρά μας θα είναι όποιος κάτοικος θέλει να είναι εισηγητής σε ένα θέμα που νομίζει ότι πρέπει να συζητηθεί με τους συμπολίτες μας¨.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds