ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Βραβεύσεις και βιβλία από την Κοινωνική Υπηρεσία σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δήμου”

By  | 

Τρία σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετείχαν  στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Χαμόγελο με Μάσκα» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαίδευσης, που ήταν στις 24/1/22. Παραδόθηκαν έπαινοι σε όλα  τα παιδιά  που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και δόθηκε ως βράβευση ένα βιβλίο σε κάθε ένα από τα πέντε καλυτέρα θέματα κάθε τμήματος, που επιλέχθηκαν από την Κριτική Επιτροπή.  Η Επιτροπή αποτελείτο από την Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη, την εικαστικό Αργυρώ Παφίλη και την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Σταματούλα Τράνακα. Τα σχολεία που συμμετείχαν στην Δράση «χαμόγελο με μάσκα» ήταν το 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, το 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και το 4ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.

          Επιπλέον βιβλία παραδόθηκαν από την Αντιδήμαρχο Νότα Σοκορέλη για τις σχολικές βιβλιοθήκες των παρακάτω σχολείων:  1) Παράρτημα 1ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, 2) Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης, 3) 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, και 4) 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds