Ζώδια-Προβλέψεις

Τετάρτη 2/9/2020, 08:21:22, Αθήνα. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
https://kifissiacitynews.blogspot.com/2020/09/2-6.html?fbclid=IwAR3JMxvKjhd3nluFOAC9hYyALUuMLuaECbABgAGC2RzzqvrMeVhI-Zcj6_8


Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, κινεί τα νήματα της υγείας, της εργασίας, αλλά και της καθημερινότητας του πολίτη.
Οι γωνιακοί άξονες,(1ος-10ος σε μεταβλητά ζώδια) τονίζουν με έμφαση, πως τα πράγματα… δεν κινούνται σε στέρεο έδαφος. Κανένας δεν είναι σίγουρος…  για τίποτα. Η μοναδική & σταθερή ιδιότητα της Πανσελήνου, είναι ο Ουρανός από τον Ταύρο. Συμμετέχει από την 10η μοίρα, με τις όψεις εξάγωνο και τρίγωνο.
Ο Ουρανός από τη φύση του, μάχεται για την αλλαγή! Προσπαθεί με κάθε τρόπο, να κινήσει την πληροφορία, ενώ παράλληλα, (με το δυναμικό σφήνας που περιέχει-επιμένει) προσφέρει ιδέες, …που μάλλον δύσκολα, θα βρουν τρόπο εφαρμογής. Τονίζει ιδιαίτερα την ανάγκη, να βρεθούν υποστηρικτικές λύσεις, σε τομείς όπως, … η διευκόλυνση της καθημερινότητας,  σε κάθε επίπεδο!
Το φυσικό περιβάλλον (της Πανσελήνου)6ου και 12ου οίκου, προσφέρει δόση αισιοδοξίας, ενώ η αλλαγή του Ερμή και της Αφροδίτης, αλλάζουν το σκηνικό. Από την ανάλυση και την εσωστρέφεια, (μάλλον) περνάμε σε κινήσεις που κάνουν εντύπωση, ενώ η διπλωματική σχέση μεταξύ των ανθρώπων-ομάδων, θα παίξει ρόλο σημαντικό.
Θα γίνουν σημαντικές προσπάθειες, για την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο τομέας της Υγείας, θα είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης. Οι συλλογικές κινήσεις, μοιάζει να έχουν όρεξη για πολλά. Θα διεκδικήσουν τους στόχους τους….;!
Ο Κρόνος και ο Άρης, ενεργοποιούν την Αφροδίτη. Η δε Αφροδίτη, μοιάζει να γίνεται ανυπόμονη και απαιτητική. Η επιμονή της να κερδίσει έδαφος, ίσως …να γίνει με τρόπο, που δεν αρμόζει στον χαρακτήρα της. Από την άλλη όμως, μπορεί να ενώσει τους άντρες με τις γυναίκες, …κυρίως, για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι σχέσεις συμφέροντος, θα βρουν το κατάλληλο έδαφος …για δράση-εφαρμογή. Από τη μία επικρατεί η ψυχρή λογική και από την άλλη, …βράζει το αίμα…!
Στις 6 του μήνα, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μεταφέρεται στο σταθερό Λέοντα. Την προηγούμενη ημέρα, (5/9) ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Η επικοινωνία και οι σχέσεις αλλάζουν ΄΄ταμπλό΄΄. Από τη Γη (Παρθένος) και το Νερό, (Καρκίνος) κινούνται στον Αέρα(Ζυγός) και τη Φωτιά(Λέοντας). Άρα και πιο δραστήριοι, σε ότι αφορά την επικοινωνία, την οργάνωση, τις δημόσιες σχέσεις & τη διπλωματία.
Οι Δεσμοί της Σελήνης, στον 3ο-4ο και  9ο-10ο οίκο, ενεργοποιούν τη διάθεση των ανθρώπων για δράση. Είναι πολύ πιθανόν, οι άνθρωποι να βγουν στους δρόμους για να διεκδικήσουν το δίκιο τους, σε ότι αφορά την παιδεία, τα Μ.Μ.Μ, τα Μ.Μ.Ε, τις εκδόσεις, τα προσωπικά μέσα μεταφοράς, αλλά και τις  σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό-τουρισμός-επιχειρήσεις.

Με χαρά, για το Kifissia Radio NewsΚωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds