ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Η ¨ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ 21/03/22 ΣΤΙΣ 19:00

By  | 

Η δημοτική παράταξη «Νέα Δημιουργία» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ιωάννου, αφουγκράζεται τα αιτήματα των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης για καλύτερη ενημέρωση, πάνω σε θέματα που αφορούν στον Δήμο και την καθημερινότητα τους.

Για αυτό  ανακοινώνει ότι ξεκινά με την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση την Δευτέρα 21/03/22 στις 19:00 και σε μηνιαία βάση ( κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00), θα διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις  στις οποίες θα αναδεικνύονται θέματα αλλά και θα προτείνονται λύσεις . Στις θεματικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και  άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις απόψεις τους και την ίδια στιγμή θα λύνουν τις απορίες των πολιτών.

Η ¨ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨ πρώτη έχει ξεκινήσει εδώ και τρία  χρόνια να αξιοποιεί το LIVE STREAMING .

Έχουμε μπει πλέον στην εποχή που τα περισσότερα γίνονται με live streaming  ( εκτός από τα δημοτικά συμβούλια του δήμου μας όπου ο Δήμαρχος δεν θέλει να ξέρουν οι πολίτες τι συμβαίνει – σε όλους τους δήμους γίνονται δημόσια το δημοτικό συμβούλιο- )

Ο Δημότης από τον δικό του χώρο και εμείς στα κομπιούτερ μας OnLine μπορούμε να συζητάμε για τα προβλήματα που έχει στην γειτονιά του.

Σημαντικό είναι ότι μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην συζήτηση χωρίς να έχει λάβει καμία πρόσκληση. Παρακολουθώντας την συζήτηση από το Facebook  θα μπορεί απλά να ζητήσει να μπει στην συζήτηση να κάνει την δική του ερώτηση και πρόταση του.

Σε αυτές τις συναντήσεις μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει μέσα από το zoom.

Στείλτε μας email στο secretary@panioannou.com για να σας στείλουμε το link ή απλά πατήστε (λίγο πριν την συνάντηση)  πάνω στην φωτογραφία ( μιλήστε με τον Παναγιώτη Ιωάννου) για να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα .

« Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η Λυκόβρυση και η Πεύκη οφείλουν να διατηρήσουν τη μοναδική τους ταυτότητα αλλά και να κοιτάξουν προς το μέλλον>

Είναι δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς βρίσκεται κλεισμένη στα γραφεία της. Εμείς είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και για αυτό θα αναδείξουμε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή μας. Είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή σας θα προβληματιστούμε, θα αναζητήσουμε λύσεις και τελικά θα τις βρούμε»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds