Δήμος Κηφισιάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

By  | 

Το πρωί 10/3 πραγματοποιήθηκε ρίψη αλατιού σε περιοχές της Εκάλης και της Πολιτείας, με unimogs από την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας.

Σε εγρήγορση είναι όλες οι δυνάμεις μας μέχρι τη λήξη της κακοκαιρίας. Όλα τα απαραίτητα οχήματα (αλατιέρες, εκχιονιστικά, unimog φορτωτές, αρπάγες κτλ) είναι σε ετοιμότητα.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει εξασφαλίσει και συνεργασία με ιδιώτες σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη ενίσχυσης των δυνάμεών μας.Επαρκής είναι η ποσότητα αλατιού. Σημεία διάθεσης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Διονύσου & Μυρσίνης)ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Κοκκιναρά και Καραμανλή) ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΑΙΩΝ (Χαράς)ΑΔΑΜΕΣ (Πελοποννήσου)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ (Ν.Πλαστήρα 14)ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΓ ΜΑΤΡΩΝΑ (Βενέζη)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΛΗΣ (Πλατεία Κέννεντυ)ΕΚΑΛΗ (Αγία Τριάδα)

Επικοινωνία: Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς τηλ.: 210 6228335 Δημαρχείο Κηφισιάς: 2132007100

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds