Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Πεζοπορία υπό το φως του φεγγαριού!

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης προωθεί ενέργειες για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας, με γενικότερη στρατηγική της Δημοτικής Αρχής για μια πόλη βιώσιμη και συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, οργανώνοντας δράσεις που επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης μέσα στην πόλη αλλά και στο Πεντελικό Όρος. Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο  5 Σεπτεμβρίου ,  οργανώνουμε μια πεζοπορία υπό το φως του φεγγαριού.

Για την συμμετοχή σας χρειάζεται, αν και δωρεάν, να κάνετε εγγραφή ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της δραστηριότητας και κυρίως τις αποστάσεις!!Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 25 άτομα (Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας)

Πληροφορίες : Κωνσταντίνα Λαζή, Εντεταλμένη Σύμβουλος για το Πεντελικό

Γενικές Πληροφορίες:Ημ/νια: Σάββατο 5.9.2020Ώρα συνάντησης: 19:00Ώρα επιστροφής: 21:00Σημείο συνάντησης: Θα ανακοινωθεί μέσω email, ΜΟΝΟ σε όσες/ους κάνουν εγγραφή. Απόσταση: 5,5 χλμ περίπου
Διάρκεια πεζοπορίας: περίπου 2 ώρες,  ανάλογα με τον ρυθμό της ομάδας.Απαραίτητο να φέρετε μαζί σας και φακό!!! 

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη, κατάλληλη για αρχάριους πεζοπόρους και παιδιά άνω των 12 ετών.
Μπορείτε να φέρετε και τα κατοικίδιά σας, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας (λουρί και φίμωτρο για τα σκυλιά)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds