ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ »ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ»

By  | 

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της ψυχής, με τα άφθαρτα στον χρόνο τραγούδια του, στις εμφανίσεις του με τίτλο »ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ». Στη συναυλία, ο συνθέτης, μαζί με τους γνωστούς και καταξιωμένους ερμηνευτές Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Μαίρη Στεφανακίδη θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια από ένα μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ-ΜΑΙΡΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΔΗ

Θα ακουστούν οι κύκλοι τραγουδιών »ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ», »ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ», »ΔΙΑΔΡΟΜΗ», »ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ», »ΛΕΥΚΩΜΑ», »ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ», »ΕΙΚΟΝΕΣ», »ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ», »ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ», »ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ» καθώς και μουσικές που ο συνθέτης έχει γράψει για τον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με παράλληλη προβολή σε κινηματογραφική ΟΘΟΝΗ. 

Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 21:00

Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν. Κηφισιά, 2106251732

https://www.viva.gr/tickets/music/giorgos-chatzinasios-mousiki-esthisi/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds