Γειτονικοί Δήμοι

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου, ενόψει του πρώτου κουδουνιού στα σχολεία

By  | 

Ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, μέσα τις επόμενες ημέρες, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου μας.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ενδεικτικά εσωτερικούς και εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς, σοβατίσματα, επισκευή πλακιδίων και περιφράξεων, έλεγχο και επισκευή στεγών και ταβανιών,  επισκευή καμινάδας, συντήρηση μπάνιων,  βάψιμο πορτών κλπ.

Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου Αλεξάνδρα Τόκα και το Δ.Σ. σε στενή συνεργασία με το Δήμο Διονύσου και την Αντιδημαρχία Παιδείας, βρίσκονται επί ποδός για να είναι όλα έτοιμα μόλις χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από το 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου, το 2ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου και τα σχολεία που συστεγάζονται στο κτίριο Καργάκου στη Δροσιά. Σημειώνουμε επίσης ότι προς την ολοκλήρωσή τους  βρίσκονται οι εργασίες στα Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου ενώ σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds