ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

By  | 

Με ένα video που ετοιμάστηκε ειδικά για την περίσταση και το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τιμά φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. H παραγωγή του video έγινε από την Προϊσταμένη του Τμήματος Σταματούλα Τράνακα και τη Νικόλ Ζαφειροπούλου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:https://likovrisipefki.gr/…/1636-vinteo-tou-dimou…

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας θυμίζει τους αγώνες που έχουν γίνει για τη θέση της γυναίκας, αλλά κυρίως τους αγώνες που έχουμε ακόμη μπροστά μας. Είμαστε από τους Δήμους που έχουν συνυπογράψει την Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες και προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη την ισότητα. Σήμερα έχουμε εκλέξει γυναίκα Πρόεδρο στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, έχουμε 3 γυναίκες Αντιδημάρχους, γυναίκα Πρόεδρο στο ΠΕΑΠ και στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης, ενώ πολλές άξιες και δραστήριες γυναίκες συμμετέχουν στα συλλογικά όργανα του Δήμο μας και στην Κοινωνία των Πολιτών. Φυσικά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να επιτευχθεί στην πράξη η ισότητα. Πολλά συγχαρητήρια στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση.»Η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη δήλωσε από την πλευρά της: «Όπως κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται σε όλο τον πλανήτη η ημέρα της γυναίκας. Σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για να θυμούνται οι νεότερες γενιές και να αποτελέσουν παράδειγμα θάρρους, αποφασιστικότητας και γενναιότητας.»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds