ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Η Γ’ Λαϊκή Αγορά Aθηνών ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

By  | 

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικού Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσου Μαυρίδη με εκπροσώπους των σωματείων  της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών παρελήφθηκαν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022  προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών και ο Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών και Κηπευτικών Προϊόντων- Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, που εκπροσωπήθηκαν από τους κυρίους Κώστα Σφύρλα,  Θεόδωρο Καλατζόγλου, Γιάννη Παπαδάκη, Γιώργο Σαρδελή, Γιάννη Πολύζο παρέδωσαν τρόφιμα που συνελέγησαν από όλους τους πωλητές. Από την πλευρά του Δήμου παρέλαβαν τα τρόφιμα η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη, η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Σταματούλα Τράνακα μαζί με εργαζόμενους και εθελοντές και προώθησαν τα προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Η δράση θα επαναλαμβάνεται κάθε 15 ημέρες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Γ’ Λαϊκής Αθηνών για την προσφορά κοινωνικής ευθύνης στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, η οποία θα έχει σταθερό χαρακτήρα. Χάρη σε τέτοιες συνεισφορές μπορούμε να εμπλουτίσουμε αυτά που προσφέρουμε στους επωφελούμενους της δομής. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστώ τους εργαζομένους και τους εθελοντές των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds