ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Η Ελληνοαγγλική Αγωγή στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης”

By  | 

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 από τους μαθητές της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής».

Τα εκπαιδευτήρια  «Ελληνοαγγλική Αγωγή», για μια ακόμη χρονιά, με τη στήριξη του συνόλου  των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους επωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά για τη σταθερή προσφορά της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στον Δήμο μας και τις Κοινωνικές μας Δομές. Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που με περίσσευμα ψυχής προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν τις κοινωνικές μας δημοτικές πολιτικές. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές των κοινωνικών μας δομών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Συνεχίζουμε ακόμη ισχυρότεροι με τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα και των εθελοντών μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας.» 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds