ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Δελτίο Τύπου: “Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα rapid tests σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης”

By  | 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης.. Στα διαγνωστικά tests συμμετείχαν 133 πολίτες, και βρέθηκαν 6 θετικά δείγματα.

Η επόμενη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19 για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι προγραμματισμένη για τις 23 Φεβρουαρίου 2022, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν η δωδέκατη φορά που συνδιοργανώσαμε και φιλοξενήσαμε τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στον Δήμο μας από τον Δεκέμβριο του 2020. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΕΟΔΥ, του Υπουργείο Υγείας και την Κοινωνική μας Υπηρεσία που είχε την ευθύνη της διεξαγωγής, και φυσικά τους συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στα test. Θα ήθελα να καλέσω για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί. Επίσης, να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, όσοι δεν το έχουν κάνει ως σήμερα, για να μπορέσουμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την πανδημία».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds