Γειτονικοί Δήμοι

Μήνυμα του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις”

By  | 


O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στέλνει το εξής μήνυμα προς τους υποψηφίους και τις υποψήφιες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

«Τέτοια ημέρα κάθε χρόνο οι επιτυχίες των νέων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας κάνουν περήφανούς και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Ακόμη περισσότερο εφέτος, που διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Θα ήθελα να συγχαρώ πρώτα τους ίδιους τους επιτυχόντες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν υπό αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Εύχομαι στους νέους φοιτητές  και φοιτήτριες να έχουν μια καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσουν να κάνουν περήφανη την πόλη και τους συμπολίτες μας με τη δράση τους.

Όσο για τους υποψηφίους, που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στο Τμήμα της προτίμησής τους, δεν πρέπει να απογοητεύονται, θα έχουν στη ζωή τους τα επόμενα χρόνια κι άλλες ευκαιρίες, αρκεί να συνεχίσουν να προσπαθούν. Εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη σε όλους στα επόμενα βήματα τους!».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds