Εκπαίδευση

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

By  | 

Συγχαίρω όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία. Μάλιστα ειδικά φέτος, τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, καθώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας ήταν ιδιαίτερες και δυσκόλεψαν την περίοδο της προετοιμασίας, που είναι κρίσιμη για όλα τα παιδιά.

Θερμά συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν τόσο στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών όσο και στις οικογένειές τους, που παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν φέτος να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να τους διαμηνύσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύονται. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας πρώτος σημαντικός σταθμός, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Είναι βέβαιο και θα το διαπιστώσετε στην πορεία ότι θα σας δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων σας αρκεί να είστε αφοσιωμένοι σε αυτούς τους στόχους.

Από την πλευρά μας ως Αυτοδιοίκηση έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συμβάλλουμε προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες στη χώρα που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων μας, οι οποίοι είναι η ελπίδα για το μέλλον.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να μείνουν στη χώρα και να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τα ταλέντα τους, στην προσπάθεια να φτιάξουμε όλοι μαζί μία καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds