Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: »ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ»

By  | 

Γράφει: η Χριστίνα-Άννα Φωτιάδη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου η πρεμιέρα της παράστασης »Το παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη. Ένα έργο που παρά τα κωμικά στοιχεία που έχει, περνάει πολύ ηχηρά και σοβαρά μηνύματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝ

Υπέροχες οι ερμηνείες και των δύο ηθοποιών. Ο Γιώργος Κιμούλης απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι και πόσο καλός είναι και στην κωμωδία ενώ η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ερχόμενη με φόρα από την »Κυρά της Ρω» αποδεικνύει ξανά το τεράστιο ταλέντο της.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης ενώ τις δημόσιες σχέσεις έχει αναλάβει η μοναδική Νταίζη Λεμπέση.

Η ΠΑΝΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΝΤΑΙΖΗ ΛΕΜΠΕΣΗ

Τα μέτρα προστασίας ήταν πολύ αυστηρά καθώς οι μάσκες ήταν υποχρεωτικές όχι μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο από το θέατρο αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πλήθος πολιτικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στην λαμπερή τους πρεμιέρα, στο Κηποθέατρο Παπάγου, με αφορμή το Παγκάκι του Alexander Gelman,που ολοκλήρωσε με επιτυχία την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και ήρθε για  να παίξει τον Σεπτέμβριο, στα ανοικτά θέατρα της Αττικής. Φωτογραφίες Σωτήρης Κυπραίος. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ, ΗΡΩ ΜΟΥΚΙΟΥ , ΝΙΚΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΣ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΝΙΚΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ-ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ
ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ-ΝΙΚΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ,ΗΡΩ ΜΟΥΚΙΟΥ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds