ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η πόλη επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς. Ανοιχτό από χθες το 95% του οδικού δικτύου του Δήμου

By  | 

Από τη πρώτη ημέρα της χιονόπτωσης τα μηχανήματα του Δήμου, κράτησαν ανοικτές και προσβάσιμες τις κύριες κυκλοφοριακές αρτηρίες του Δήμου Πεντέλης σε οχήματα με αλυσίδες, ενώ μια μέρα μετά ήταν ανοιχτές και προσβάσιμες σε όλα τα οχήματα. Την Τρίτη 25/1, το ίδιο συνέβη και με τις κύριες αρτηρίες στις περισσότερες γειτονιές, καθώς και σε αρκετούς δρόμους της πόλης.

20 μηχανήματα του Δήμου επιχειρούσαν διαρκώς, τις δυο επόμενες ημέρες εκχιονίζοντας τους υπόλοιπους δρόμους και διευκόλυναν κατά το δυνατόν και υπό τις συνθήκες, την κυκλοφορία των οχημάτων.

Χθες, Παρασκευή 28/1, ολοκληρώθηκε ο αποχιονισμός σχεδόν στο σύνολο της πόλης. Οι λίγες δύσβατες οδοί που έχουν απομείνει θα καθαριστούν πλήρως σήμερα.

Επίσης, από την πρώτη μέρα τις χιονόπτωσης ο Δήμος αντιμετώπισε κατά προτεραιότητα πάνω από 150 περιστατικά, που σχετίζονταν με θέματα υγείας πολιτών.

Είναι προφανές ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δρόμων, είτε δύσβατων, είτε πολύ στενών υπήρξαν προβλήματα στη γρήγορη διάνοιξη τους.

Για εκείνους τους συμπολίτες μας, που θέλησαν να επιταχύνουν τον εκχιονισμό των κατοικιών τους, μισθώνοντας ιδιωτικά μηχανήματα, ο Δήμος Πεντέλης θα αποζημιώσει τα έξοδα τους.

Από σήμερα εργαζόμαστε, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι λειτουργίες της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για τη συνεργασία τους.                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds