Γειτονικοί Δήμοι

Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

By  | 

Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που σήμερα έπιασαν το στόχο τους και εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Επίσης να συγχαρώ ιδιαίτερα τους επιτυχόντες μαθητές και φοιτητές πλέον όλων των σχολείων του Δήμου μας, τους άξιους εκπαιδευτικούς τους και βέβαια τους γονείς που στάθηκαν δίπλα τους σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα εν μέσω πανδημίας.

Τα παιδιά που πέρασαν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν πλέον να σχεδιάσουν το μέλλον τους και να κάνουν πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκαν. Όσα παιδιά πάλι δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν φέτος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλουν κάτω, καθώς θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στη ζωή τους. Τους ζητώ να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με ακόμη μεγαλύτερη θέληση, υπομονή και αισιοδοξία,  με την πεποίθηση ότι τα καλύτερα έρχονται για αυτούς. Εμείς, από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας και θα προσπαθούμε να τα στηρίζουμε με διάφορες πρωτοβουλίες, προκειμένου να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Γιάννης Καλαφατέλης

Δήμαρχος Διονύσου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds