ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ενημέρωση για Αποκομιδή Απορριμμάτων, Λαϊκές Αγορές, Δημοτική Συγκοινωνία, Κέντρο Υγείας, Rapid Test και για την εξέλιξη των επιχειρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου

By  | 

Συνεχίζονται στο Δήμο Αμαρουσίου αμείωτα για 5η ημέρα οι εργασίες που αφορούν στη συνδρομή ευάλωτων συμπολιτών μας, εξυπηρέτηση ιατρικών περιστατικών, εκχιονισμούς δρόμων και Σχολικών και κοινόχρηστων υποδομών, κοπή επικίνδυνων κλαδιών ή/ και δέντρων και υποστήριξη στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν δυνάμεις από τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου και μεγάλος αριθμός εθελοντών.

RapidTest από τον ΕΟΔΥ

Όπως την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης (Βασιλίσσης Όλγας 12) διεξάγονται και την επόμενη εβδομάδα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου εκτάκτως rapid test από τον ΕΟΔΥ, κατά τις ώρες 10.00πμ  – 3 μμ.

Αποκομιδή απορριμμάτων – Κλαδέματα

Ξεκίνησε από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η αποκομιδή απορριμμάτων στους προσβάσιμους δρόμους και συνεχίζεται με ένταση και τις επόμενες ημέρες. Καλούνται οι κάτοικοι του Αμαρουσίου να μην πραγματοποιούν κλαδέματα αυτές τις ημέρες διότι δημιουργούν ένα μεγάλο φόρτο και δυσκολία εργασίας τόσο στις υπηρεσίες καθαριότητας όσο και στους εκτελούμενους εκχιονισμούς.

Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου

Κανονικά λειτουργεί και εξυπηρετεί τους πολίτες το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, το οποίο παρέμεινε προσβάσιμο όλες τις ημέρες της κακοκαιρίας.

Δημοτική Συγκοινωνία

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου επαναλειτούργησε η Δημοτική Συγκοινωνία.

Λαϊκές Αγορές

Οι Λαϊκές Αγορές στις περιοχές του Πολυδρόσου και του Νέου Τέρματος δεν θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Γραμμή Δημότη Δήμου Αμαρουσίου – ΔΕΔΔΗΕ

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη 15321 προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.  Να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο 11500 ή 2111900500 ή  να τη δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds