Διάφορα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

By  | 

ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Άρης, αναζητά λύσεις. Κινείται με τρόπο μεθοδευμένο και τολμηρό. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, είστε  (με κάποιον τρόπο), εστιασμένοι στο παρελθόν. Ίσως ήρθε η ώρα, να ανακαλύψετε κάτι σημαντικό για εσάς. Οι επαγγελματικές σας αναζητήσεις …είναι στο πρόγραμμα. Η όψη Ερμής/Ουρανός/Δίας, σας βοηθά να αντιληφθείτε καλύτερα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιεί τη συναισθηματική σας πλευρά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους …και δράστε, όπου χρειάζεται, με προσοχή.

 ΤΑΥΡΟΣ
Η συνέργεια Ερμή/Ουρανού/Δία, είναι δυναμική. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται. Οι εκπρόσωποι του 1ου2ου δεκαημέρου, θα έχουν ιδέες, …αλλά και όμορφες λύσεις. Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ποσειδώνα, (από τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω) ενισχύει σημαντικά το πεδίο… και υπόσχεται, έντονες και ρομαντικές συγκινήσεις. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, …εάν δεν είστε σίγουροι. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά! Θα σας βγει σε καλό! 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στην Παρθένο. Οι εκπρόσωποι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, είστε σε ετοιμότητα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις… είναι στο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα, θέματα από το σπίτι και την οικογένεια, απασχολούν τη σκέψη σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τον 2ο και τον 10ο οίκο σας. Η συναισθηματική εμπλοκή σας στον χώρο της εργασίας, ίσως να είναι, κάτι που θα πρέπει να δείτε με προσοχή.  Μην κάνετε εκπτώσεις …στα ταλέντα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εκπρόσωποι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ χαλαροί. (Τουλάχιστον σε  επίπεδο συναισθηματικό). Από τη μία, το μοτίβο …θα είναι καλοπροαίρετο. Από την άλλη, ρομαντικό. Και στην καλύτερη περίπτωση, ερωτικό. Βέβαια, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο απλά…! Η κυκλοθυμική σας διάθεση, ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους, με συναισθήματα όμορφα αλλά και δύσκολα. Να έχετε το νου σας. Να είστε παρατηρητικοί και παρατηρητές του εαυτού σας. Προσέξτε, …να μην είστε ….χειριστικοί!  


ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, μεταφέρθηκε στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό φυσικά για εσάς δεν είναι πρόβλημα. Είναι η ευκαιρία, για να συνειδητοποιήσετε τα ταλέντα σας. Η συναισθηματική σας ζεστασιά, …είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει. Τώρα, είναι η στιγμή, για να δώσετε (περισσότερη) αγάπη στον εαυτό σας. Η ενεργοποίηση του 2ου οίκου σας, δείχνει τις  λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Άρης από τον Κριό, ενεργοποιεί την ανάγκη σας για μετακινήσεις. Οι φιλοσοφικές σας αναζητήσεις μπαίνουν σε άλλο ρυθμό…που μάλλον, καλείστε να δείτε …αλλιώς…!   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής, κινούν το 1ο, και το 2ο δεκαήμερο! Ο δικός σας μήνας όπως γνωρίζετε, είναι ο μήνας της τάξης και της λεπτομέρειας. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, (με τη συμμετοχή του Ερμή, Ουρανού, Δία) σας δίνει την ευκαιρία, να βρείτε κατάλληλες και σύγχρονες λύσεις. Λύσεις, άμεσες και γρήγορες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σε όψη με τον Δία και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας βάλει σε άλλο mood. Η διάθεσή σας μπορεί να γίνει …ιδιαίτερα χαλαρή. Ο Άρης από τον Κριό, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση!

ΖΥΓΟΣ
Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχετε λόγους… να προσπαθείτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, γίνονται έντονες και απαιτητικές. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να σας φέρει σε ένταση.Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, βρίσκονται στην  γραμμή.  Παράλληλα, φροντίστε για τυχόν εκκρεμότητες, που έχουν σχέση με τη δουλειά σας. Οι επαφές με άτομα της επιλογής σας, …θα σας δώσει χαρά. (χρειάζεστε χρόνο για ξεκούραση) Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, θα σας προσφέρει …ανάσες….δροσιάς! Βρείτε τους κατάλληλους φίλους και συνεργάτες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο συγκυβερνήτης σας Άρης από τον Κριό, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Σκληρές ή έστω δύσκολες καταστάσεις, γίνονται για εσάς …λόγος για επεξεργασία. Οι αξίες σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Ο Ερμής και ο Ήλιος από την Παρθένο, δίνουν αξιόλογες λύσεις. Ο Ουρανός από τον Ταύρο, βοηθά όσους έχουν όρεξη για την αλλαγή. Η Αφροδίτη με τον Δία και τον Ποσειδώνα, προσφέρουν … στιγμές ειδικές! Έχετε γίνει πόλος έλξης… και οι επενδύσεις σας σε κάθε επίπεδο, αποδίδουν καρπούς. Σημαντικό σημείο της εποχής, είναι οι σχέσεις σας …σε κάθε επίπεδο!

ΤΟΞΟΤΗΣ Είστε ανήσυχα πνεύματα. Η ανάγκη σας για εξορμήσεις και περιπλάνηση, ίσως και να σας έβγαλε εκτός budget. Είστε αισιόδοξοι χαρακτήρες …και πιστεύετε ότι το σύμπαν συνεχώς διαστέλλεται, ….και άρα, όλα κινούνται και όλα αλλάζουν. Ωστόσο, ο μήνας της Παρθένου, σας καλεί σε προσπάθεια για την αλλαγή. Οι ανάγκες της εποχής, επιστρέφουν τη σκέψη σας, σε ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας. Οι οικογενειακές και εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δείχνουν τον δρόμο ξεκάθαρα. Ο κυβερνήτης σας Δίας, είναι σε τρίγωνο τον Ερμή. Συνθέστε ….και βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε….με ευκολία.   


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μάλλον ζορίζεστε και αναζητάτε διέξοδο. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, νιώθουν, έντονα την επιρροή. Η Αφροδίτη όμως, σας »παρασύρει» προς άλλες κατευθύνσεις. Σας ζητά να είστε χαλαροί…και γιατί όχι, ακόμη και στοργικοί. Οι εναλλαγές από το κρύο στη ζέστη, δεν αφήνουν τη  λογική …να χαρεί. Οι κοινωνικές σας διασυνδέσεις, δεν αποδίδουν με τον τρόπο που είχατε ….κατά νου. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, σύντομα θα μπει (μέσα στον Σεπτέμβρη) σε πορεία ορθή. Ο Δρόμος ανοίγει …υπομονή! Αξιολογήστε τις προτεραιότητές σας με προσοχή!

Η εβδομάδα αυτή, κρύβει πολλές ευκαιρίες. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, έρχεται σε επαφή με τον Ερμή. Η ιστορία σας λέει ότι, η σχέση σας με τον Ερμή είναι δημιουργική. Ξεσκεπάζει, ανακαλύπτει και παράγει νέα πεδία, ….στην επικοινωνία. Παράλληλα, αναζητά και τους τρόπους, που θα σας κάνουν πασίγνωστους. Η όψη αυτή, είναι η όψη του εφευρέτη. Μην μου πείτε λοιπόν ότι δεν έχετε τρόπους… Ρουτίνα τέλος! Ήρθε η ώρα για αλλαγή! Κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα….. Δημιουργείστε ! Τυχόν αντιπαραθέσεις με τρίτους και συνεργάτες, …είναι πιθανό να συμβεί. Δείτε τα πάντα, με διάθεση φιλική! 

Η εβδομάδα αυτή, κρύβει …και έχει πολλές αντιφάσεις. Το βασικό θέμα, είναι να είστε ενήμεροι. Βοηθητικό για εσάς, θα ήταν να έχετε προτεραιότητες. Τυχόν συζητήσεις, ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, συναντά τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, αλλά παράλληλα, και τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας από τον Αιγόκερω. Η πόρτα των διαπροσωπικών επαφών ανοίγει… και καλείστε να είστε εκεί. Προσοχή σε διευκρινήσεις και διατυπώσεις, γιατί υπάρχει η περίπτωση παρεξήγησης. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, μπορεί να πάρουν, …νέα τροπή!
Με Χαρά, για τοkifissiacitynews.blogspot.com

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds