ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Δωρεάν rapid tests στην Αίθουσα Μ.Αναγνωστάκης σε συνεργασία με Περιφέρεια και Ιατρικό Σύλλογο την Τετάρτη 26/1”

By  | 

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προχωρά στη διενέργεια rapid tests, δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρες 9:00π.μ. ως 2.30 μ.μ στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).

Τα διαγνωστικά tests θα πραγματοποιηθούν από τις Κινητές Ομάδες της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται πεζοί. Η διάρκεια του test δεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά ανά άτομο. Οδηγίες – Επισημάνσεις προς τους ενδιαφερόμενους:

  • Στα tests μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 5 ετών
  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ
  • Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Εξασφαλίσαμε για μία ακόμη φορά τη διενέργεια rapid tests, δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου μας. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να προσέλθουν, προκειμένου με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το τεστ και με αυτό τον τρόπο να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού. Επίσης να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds