ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης για την εξέλιξη της κακοκαιρίας. Πώς έχει ετοιμαστεί ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου, ποιες δομές θα είναι κλειστές

By  | 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το πρωί της Δευτέρας θα υπάρξουν χαμηλές θερμοκρασίας και παγετός.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή και περιορισμό των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος Πεντέλης θα προχωρήσει από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρίψη αλατιού στους δρόμους της πόλης.

Αύριο προς το μεσημέρι και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προβλέπεται χιονόπτωση. Τα εκχιονιστικά του Δήμου θα προχωρήσουν στον εκχιονισμό των δρόμων, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου, ξεκινώντας κατά σειρά από το πρωτεύον, το δευτερεύον δίκτυο και τους λοιπούς δρόμους της πόλης.

Για απολύτως έκτακτη ανάγκη, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης στο τηλέφωνο 2108040580.

Αύριο Δευτέρα 24/1, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Πεντέλης από τις 7.30 π.μ. στο τηλέφωνο 2132050000 επιλογή 1 (αιτήματα δημότη), μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Ο Δήμος στην ιστοσελίδα του penteli.gov.gr έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα για την ηλεκτρονική επικοινωνία των δημοτών για τα ζητήματα που σχετίζονται με την τρέχουσα κακοκαιρία.

Τέλος ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 θα ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ:
• Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα ανοίξουν καθόλου τα σχολεία.
• Οι παιδικοί και οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.
• Το κολυμβητήριο των Μελισσίων.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds