ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου

By  | 

Τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλη την έκταση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων. Καθημερινά πραγματοποιούνται εργασίες καλλωπισμού, διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, φυτεύσεων σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις μας με την περιποίηση πρασίνου, την ανάπλαση και διαμόρφωση χώρων πρασίνου με φυτεύσεις δέντρων, θάμνων και λουλουδιών, με τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων και στις δυο δημοτικές μας κοινότητες από συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης, σε παρτέρια, νησίδες και άλλους κοινόχρηστους χώρους. Η προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας συνεχίζεται.»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds