Δήμος Κηφισιάς

Άμεση ήταν η επέμβαση της Περιφέρειας Αττικής και τελικώς σβήστηκε σε ελάχιστο χρόνο η φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε κάδο ανακύκλωσης στο Πεδίο του Άρεως

By  | 

Γ. Πατούλης: «Δεν θα επιτρέψουμε ούτε θα ανεχθούμε ανομίες που πλήττουν το  περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε το Πεδίο του Άρεως με όσα μέσα διαθέτουμε»

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται εντός της περίφραξης του Πεδίου του Άρεως και στον οποίο συλλέγονταν ανακυκλώσιμα απορρίμματα από την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, που είχε στηθεί εντός του Πάρκου για την περίοδο των εορτών.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής καθώς με το που ξέσπασε η φωτιά επενέβη μικρό πυροσβεστικό όχημα της Περιφέρειας, το οποίο βρίσκεται μόνιμα στο Πεδίον του Άρεως και η φωτιά σβήστηκε σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημιές. Εν τω μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω το πυροσβεστικό προσωπικό που διαθέτοντας ισχυρά αντανακλαστικά έσπευσε άμεσα και κατάφερε σε πολύ λίγο χρόνο να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στον κάδο ανακύκλωσης, μέσα στο Πεδίον του Άρεως. Παράλληλα, με δεδομένο ότι προκαλούν εύλογα ισχυρές υποψίες εμπρησμού, τόσο η ώρα όσο και ο τρόπος που προκλήθηκε η φωτιά, θέλω να διαμηνύσω πως δεν θα επιτρέψουμε ούτε θα ανεχθούμε ανομίες που πλήττουν το  περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε το Πεδίο του Άρεως με όσα μέσα διαθέτουμε, ως έναν από  τους πολυτιμότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής μας».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds