ΘΕΑΤΡΟ

»ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ…ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ» : ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ SOLD OUT

By  | 

Επιπλέον παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την πολύ επιτυχημένη παράσταση του Γιώργου Α. Χριστοδούλου »Αι γενεαί πάσαι.. Νικηταράς». Η παράσταση που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό και που έχει εισπράξει διθυραμβικές κριτικές στο Αθηνόραμα και όχι μόνο, μετά τα συνεχιζόμενα sold out συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία της.

Ο Χρίστος Γεωργίου ως Νικηταράς και η Σάρα Τερζή ως Τρελό-Σοφιά με τις καθηλωτικές ερμηνείες τους θα μας περιμένουν τα δύο επόμενα Σάββατα στις 21:00 στην Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν. Κηφισιά.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2106251732

Λίγα λόγια για το έργο:

Για πρώτη φορά ο ήρωας Νικηταράς, σε θεατρική σκηνή μαζί με την ασθενή κόρη του.  

Ακόμα ένα  έργο από τη πένα του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, όπου αυτή την φορά, μας παραδίδει τη ζωή του Νικήτα Σταματελόπουλου  σε μια συγκλονιστική παράσταση.

Ένας ήρωας του 1821, που έσπασε τρία σπαθιά στα Δερβενάκια  και που ποτέ του, σε καμία μάχη, δεν καταδέχτηκε να πάρει λάφυρα. 

Που φυλακίστηκε άδικα για 2 χρόνια σ ένα σκοτεινό κελί, υπομένοντας άγριους ξυλοδαρμούς και εξευτελισμούς.   Ένας Έλληνας, που μετά την επανάσταση τυφλώθηκε από τις κακουχίες και το ξύλο και αναγκάστηκε να γίνει ζητιάνος,  για να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του.

Που είδε  να βγάζουν  το καλύβι του  σε πλειστηριασμό!

Που είδε την κόρη του Σοφία να τρελαίνεται,  επειδή τον αντίκρισε μες στα αίματα. 

Ο Νικηταράς!   Ήταν αυτός, που πολέμησε για μια πατρίδα  ελεύθερη,  αλλά ουδείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα, που βρίσκεται ο τάφος του…

Μια σπαραχτική-ανθρώπινη παράσταση, που θα συγκινήσει και τον πιο σκληρό θεατή!!

Κείμενο-σκηνοθεσία: Γιώργος Α. Χριστοδούλου

Μουσική: Ραφαήλ Πυλαρινός

Φωτισμοί-ήχοι: Τάσος Ιωάννου

Σκηνικά-κουστούμια: Μαρία Ράπτη

Βοηθός σκηνοθέτη: Σάββας Σουρμελίδης

Φωτογραφίες: Μάνος Βλαστός- Αλέξανδρος Τζανακάκης

Πρόγραμμα παράστασης: Μαρλού Ξηνταριανού.

Βίντεο: Αλέξανδρος Τζανακάκης


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds