ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Με την αγορά 700 self tests για τα σχολεία του Δήμου συμβάλαμε στην ασφαλή επανέναρξη της σχολικής χρονιάς”

By  | 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο αίτημα των Υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών, που τέθηκε μέσω της ΚΕΔΕ, να συμβάλλει στην ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων όλης της χώρας, με την προμήθεια και διάθεση ποσότητας self tests. Πιο συγκεκριμένα, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου προμηθεύτηκαν 700 self tests, που παραδόθηκαν στις σχολικές μονάδες των δύο δημοτικών ενοτήτων το πρωί της Δευτέρας 10/1.

          O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Όπως ανέφερε σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου για τους Δήμους αποτελεί προτεραιότητα η ασφαλής λειτουργία των σχολείων μας και η διασφάλιση της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας. Για το λόγο αυτό και παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί ευθύνη κι αρμοδιότητά της Αυτοδιοίκησης, ανταποκριθήκαμε άμεσα και με υπευθυνότητα στο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, στην προμήθεια self tests. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για να ανταποκριθούμε στο αίτημα του Υπουργείου και να συμβάλουμε καθοριστικά στον δικό μας Δήμο, αλλά και γενικά στους Δήμους της Αττικής στην ασφαλή επανέναρξη της σχολικής χρονιάς».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds