ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Καλή Επιτυχία στο νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στα μέλη των Επιτροπών”

By  | 

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Γεωργία Ποριώτου- Χρούσου εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Αντιπρόεδρος και Γραμματέας εξελέγησαν αντιστοίχως ο Κωνσταντίνος Μπελεχρής από την παράταξη «Δήμος Μπροστά+» και η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου από τη «Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης- Πεύκης». Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Κώστα Νικολιδάκη για τη σημαντική συνεισφορά του στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου  και γενικότερα του Δήμου κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Προέδρου. Συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο Γεωργία Ποριώτου- Χρούσου, που επιστρέφει σε γνώριμη θέση, εύχομαι καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στα άλλα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που εξελέγησαν στην ίδια ειδική συνεδρίαση».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds