ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Βράβευση του αρχηγού της Νέας Δημιουργίας

By  | 

Βράβευση του αρχηγού της Νέας Δημιουργίας

Τιμώντας τον Εθελοντισμό και τους Εθελοντές από όλη την Ελλάδα, το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, διοργάνωσε εκδήλωση, με την παρουσία πλήθους φορέων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με περιεχόμενο σχετικό με τους σκοπούς του Ινστιτούτου.

Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου, επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας και μέλος της Ε.Ε. της Πολιτικής Προστασίας, ανέλυσε τους σκοπούς του Ινστιτούτου:

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ) δραστηριοποιείται:

Α. Παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση με εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους, δράσεις δικτύωσης και διασύνδεσης με εκπαιδευτικά ιδρύματα, κρατικούς φορείς, οργανισμούς, σωματεία, συνδέσμους, Εθελοντικές ομάδες, που σχετίζονται με την Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών.

Β. Καθορίζοντας προδιαγραφές Πιστοποιημένης Εκπαιδευτικής Κατάρτισης & Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στοχεύοντας:

1. στην υλοποίηση και παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών,

2. την εκπόνηση προγραμμάτων πρόληψης,

3. την αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού,

4. τις μελέτες / μετρήσεις/ έρευνες,

5. την οργάνωση ημερίδων / συνεδρίων,

6. τις υπηρεσίες marketing, προβολής, διαφήμισης,

7. τα σχέδια και προγράμματα πρόληψης,

8. τις καινοτόμες δράσεις,

9. την οργάνωση, τον συντονισμό, και την ανάδειξη συνεργασίας με Ε.Ο. Ελληνικού και Διεθνούς Χαρακτήρα,

10. την εξοικείωση Εκπαιδευομένων με τα φαινόμενα καταστροφών.

Στο πλαίσιο αυτών του των δράσεων στην εκδήλωση έγινε βράβευση επιλεγμένων μελών και εθελοντών, που εξυπηρετούν με τη δράση τους τους σκοπούς αυτούς και προσφέρουν με το έργο τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ειδική βράβευση έγινε προς το πρόσωπο του Δημ. Συμβούλου κ. Παν. Ιωάννου, αρχηγού της «Νέας Δημιουργίας» για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις, που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια στην τοπική κοινωνία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το βραβείο στον κ. Παν. Ιωάννου παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, υπογραμμίζοντας και επαινώντας την προσφορά του και το έργο του στον τομέα του εθελοντισμού, καλώντας τον να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Παν. Ιωάννου, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη και το Ινστιτούτο για την βράβευσή του και υποσχέθηκε την συνέχιση των προσπαθειών για μια καλύτερη και ομορφότερη τοπική κοινωνία.

Ο κ. Παν. Ιωάννου, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη και το Ινστιτούτο για την βράβευσή του και υποσχέθηκε την συνέχιση των προσπαθειών για μια καλύτερη και ομορφότερη τοπική κοινωνία.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds