ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Κατασκευάστηκε ο αγωγός της αποχέτευσης στην οδό Δελφών στα Μελίσσια.

By  | 

Δήμητρα Κεχαγιά: Δουλεύουμε αποτελεσματικά και επιλύουμε ένα πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους επί μια δεκαετία.

Ένα από τα δυσκολότερα και χρόνια προβλήματα των Μελισσίων είναι η αποχέτευση και η διάνοιξη της οδού Δελφών στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αφροδίτης και Διονύσου. Μια από τις προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί η διάνοιξη, ήταν η κατασκευή της αποχέτευσης της οδού.

Με συντονισμένες ενέργειες της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και καλή συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, κατασκευάστηκε την περασμένη εβδομάδα ο αγωγός αποχέτευσης της οδού Δελφών, από τη συμβολή της με την οδό Αφροδίτης, έως το τέλος του αδιεξόδου. Έτσι επιλύθηκε ένα βασικό και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η ΕΥΔΑΠ ανέλαβε το σύνολο της δαπάνης του έργου, ενώ τα νοικοκυριά που θα συνδεθούν, δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος της σύνδεσης, το οποίο καλύπτεται από την ΕΥΔΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ο Δήμος θα συνεχίσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της πράξης αναλογισμού, που τελικά θα οδηγήσει στη διάνοιξη της οδού Δελφών στο συγκεκριμένο τμήμα.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Είναι αδιανόητο τη σημερινή εποχή να υπάρχουν ακόμη περιοχές στο Δήμο μας χωρίς δίκτυο αποχέτευσης. Από τις πρώτες μέρες στη διοίκηση του Δήμου ασχολήθηκα προσωπικά με τα ζητήματα αυτά. Έτσι μετά τη δρομολόγηση του έργου αποχέτευσης της Καλλιθέας Πεντέλης, έργο που θα δημοπρατηθεί από την ΕΥΔΑΠ στις αρχές του χρόνου, λύσαμε και το πρόβλημα της αποχέτευσης της Δελφών.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας και τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με εντατικότερους ρυθμούς».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds