Γειτονικοί Δήμοι

Αναβαθμίζεται η καθαριότητα στο Δήμο Διονύσου, με την τοποθέτηση 6 νέων καλαίσθητων υπόγειων κάδων

By  | 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τοποθέτησης 6 νέων υπόγειων κάδων από το Δήμο Διονύσου, σε 5 Δημοτικές Κοινότητες και συγκεκριμένα:

– Ενός κάδου στον Άγιο Στέφανο (Πλατεία Οάσεως).
– Ενός κάδου στην Άνοιξη (Διασταύρωση Λυκαβηττού και Κατσαντώνη).
– Ενός κάδου στη Δροσιά (Πλατεία Μαβίλη)
– Δύο κάδων στο Κρυονέρι (στη Λεωφόρο Κρυονερίου στην Πινακίδα “Κρυονέρι” κοντά στο εργοστάσιο “ΧΑΜΗΛΟΣ”).
– Ενός κάδου στη Ροδόπολη (Πλατεία 25ης Μαρτίου, απέναντι από το Κοινοτικό Κατάστημα).

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΚΑΔΟΙ

Σημειώνεται ότι η σταδιακή υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων συμβάλει αφενός στην αναβάθμιση της καθαριότητας και αφετέρου στη βελτίωση της καλαισθησίας του Δήμου Διονύσου.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι ο κάθε υπόγειος κάδος αντικαθιστά τρεις κοινούς παραδοσιακούς τροχήλατους κάδους, με αποτέλεσμα να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Με την υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων, η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Διονύσου προσδοκά να πετύχει αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών, βελτίωση της εικόνας του περιβάλλοντος χώρου στα σημεία εγκατάστασης, καθώς και  καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΚΑΔΟΙ

Οι νέοι κάδοι αποθήκευσης είναι πλήρως στεγανοί και τοποθετημένοι υπόγεια εκτός της κοινής θέας, ενώ τα απόβλητα συλλέγονται μέσω υπέργειου «στομίου» τροφοδοσίας. Το σύστημα μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς απαιτεί λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό, μειωμένες μετακινήσεις οχημάτων και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

«Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Διονύσου υλοποιώντας την εντολή του Δημάρχου Διονύσου για περαιτέρω βελτίωση της αποδοτικότητας της, προσπαθεί να αναβαθμίζει συνεχώς τον εξοπλισμό της, για ακόμη πιο ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες» επισημαίνει χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιούλα Λακαφώση.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds