Γειτονικοί Δήμοι

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Ροδόπολη

By  | 

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/8 σε περιοχή κοντά στο Νεκροταφείο Ροδόπολης, καίγοντας 20 περίπου στρέμματα έκτασης με ελιές και  χαμηλή βλάστηση.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης υπογραμμίζει τα εξής:

«Ευτυχώς σήμερα αποφύγαμε τα χειρότερα. Η πυρκαγιά σβήστηκε ταχύτατα χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων και μπορώ να πω ότι αποδείξαμε ότι είμαστε σε ύψιστη ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους ήρωες εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που μας συνδράμουν αποτελεσματικά σε κάθε έκτακτο συμβάν, μαζί με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας. Επίσης τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου για την άμεση κινητοποίηση όλων των επίγειων και εναέριων δυνάμεων, καθώς και την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Πέππα ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς. Όλοι μαζί είμαστε σε διαρκή επιφυλακή και περιφρουρούμε το Δήμο μας».  

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds