Δήμος Κηφισιάς

Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος της Κηφισιάς

By  | 

Και ενώ τα ξωτικά δεν σταματούν ποτέ να δουλεύουν, ο Άι Βασίλης διαβάζει τα γράμματα των φρόνιμων, αλλά και των άτακτων παιδιών, τρώγοντας φρεσκοψημένα μπισκότα και τα ελαφάκια κάνουν δοκιμαστικές πτήσεις, το Άλσος της Κηφισιάς θα μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο χωριό!ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΧΩΡΙΌ Ένα τεράστιο παγοδρόμιο, ένα τρενάκι για τους μικρότερους φίλους μας, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, εργαστήρια κατασκευής καρτών, το σπίτι του Άι Βασίλη, τραμπολίνο και bungee τραμπολίνο είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις που θα ζήσουμε.Θεατρικές παραστάσεις, μάγοι και μουσικά δρώμενα θα πλαισιώσουν το σκηνικό σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται στα social media.

Γλυκά και φαγητά για όλα τα γούστα, μαλλί της Γριάς, μπισκότα, και λουκουμάδες θα δοκιμάσουμε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά μέσα σε στολισμένα ξύλινα σπιτάκια!

Και για όλα τα παιδιά ένα δωροκουτί με λιχουδιές!

Κόστος εισόδου: Από 04/12/21 έως 17/12/21 Καθημερινές Δωρεάν Είσοδος Σαββατοκύριακα 2€

Από 18/12/21 έως και 9/1/22 Καθημερινές 2€ Σαββατοκύριακα 2€

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds