ΘΕΑΤΡΟ

«Όταν η Φόνισσα συνάντησε τη Μήδεια».

By  | 

Ο θεατρικός συγγραφέας  Γιώργος Α. Χριστοδούλου,  ενώνει θεατρικά, την Μυθολογία με την Λογοτεχνία στο Μπρόντγουέη με  ένα πράγματι αριστουργηματικό έργο!

«Όταν η Φόνισσα συνάντησε τη Μήδεια».

στο Μικρό Μπροντγουέη  (Σκηνή Μάνος Κατράκης)

Η Μήδεια  του Ευριπίδη,  συναντά την Χαδούλα Φραγκογιαννού του Παπαδιαμάντη!

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι,  ενώνονται με μια εκκωφαντική  απελπισία(!!)  σε μια άλλη διάσταση  πέρα από τον χρόνο!  Δυο γυναίκες… δυο ιστορίες,  δύο  τραγωδίες ,  που όμως γίνονται μία,  μέσα από την αιχμηρή  πέννα του  Γιώργου Α. Χριστοδούλου,  σε μια ιδέα και ανατρεπτική σκηνοθεσία του Βασίλη Πλατάκη,  σε μια ιερή ροκ μουσική και τραγούδια του Τάκη Μπινιάρη  και της Νανάς Γεωργιάδη,  ενώ τις εντυπωσιακές  χορογραφίες  της παράστασης υπογράφει ο Αναστάσης Δεληγιάννης.   

Ο πιο απαιτητικός θεατής  λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπος  με τις πιο Ιστορικές αλλά και τραγικές  γυναικείες  φιγούρες, που όταν έρχεται η ώρα να σμίξουν,  τότε συμβαίνουν όλα!! 

Πως μπορεί να συμπεριφερθεί και τι να πει η μία στην άλλη,  όταν η μία,  ήδη έχει κάνει τους φόνους και η άλλη ετοιμάζεται να τους πραγματοποιήσει;  Γνωρίζονται, συνυπάρχουν,  αποφασίζουν, ανατρέπουν τα κάθε λογής υπαρκτά δεδομένα,  σπαράζουν, συγκινούν και στο τέλος…. τι;

Μια μαγική κοινή επαφή πόνου δύο προσώπων που προσδιορίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Όλα λοιπόν δείχνουν, πως πρόκειται για μια δυνατή παράσταση που σίγουρα θα γράψει στον χώρο, την δική της θεατρική ιστορία.

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης

Βοηθός σκηνοθέτη: Κυριακή Γάσπαρη

Μουσική: Τάκης Μπινιάρης

Χορογραφίες: Αναστάσης Δεληγάννης

Σκηνικά- κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής

Φωτισμοί: Βασίλης Πλατάκης

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

 Γωγώ Ατζολετάκη, Μαρία Δημητριάδου,  Σάρα Τερζή, Κων/νος Μενούνος, Χρίστος Γεωργίου, Μαρία Δρακοπούλου,  Νίκος Τριανταφύλλου, Άννα-Μαρία Βιδάλη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds