ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28 Νοεμβρίου Τι φέρνει ο Ήλιος και ο Ερμής που μετακινούνται αυτή την εβδομάδα;

By  | 

Θα είσαι από τους τυχερούς ή πρέπει να οπλιστείς με αντοχή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει τις απαντήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να μετακινούνται στον Τοξότη νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα που γεμίζουν την ψυχή σου και σε βοηθούν να εξελιχθείς. Αφοσιώσου σε συμφωνίες που αφορούν την επικοινωνία και τη διαφήμιση καθώς μπορούν να οδηγήσουν σε επαγγελματικές επιτυχίες. Το ευρύτερο περιβάλλον σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο, αφού, με προσκλήσεις και εξόδους σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχη που σε ταλαιπωρούν. Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για ταξίδια στην ύπαιθρο ή σε μακρινούς προορισμούς καθώς ενισχύουν τη διάθεση για περιπέτεια. Οι νέες προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσω των καινούργιων γνωριμιών σου σε βοηθούν να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλάζοντας οπτική γωνία σε όσα συμβαίνουν γύρω σου.     

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνούν στον Τοξότη αρχίζει μία περίοδος ενδοσκόπησης που θα αναδείξει ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα. Η αναστάτωση που νιώθεις δεν πρέπει να εκτονωθεί στο ταίρι σου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει σε εκρηκτικές κόντρες και καταστάσεις που δεν ελέγχονται. Απαρνήσου την καχυποψία και μην διστάσεις να εκφράσεις  συναισθήματα και φόβους που σε προβληματίζουν με απόλυτη ειλικρίνεια. Οικονομικές συμφωνίες και ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο. Κινήσου διαισθητικά επιδιώκοντας να κερδίσεις το μέγιστο που μπορείς χωρίς να επιτρέψεις στους φόβους να σε καταβάλουν. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος κυριαρχεί. Ωστόσο, επειδή η ανάγκη ελέγχου και επιβολής δεν σε εγκαταλείπει, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και κόντρες που θα τραυματίσουν την σχέση σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη σου η προσοχή στρέφεται στις σχέσεις σου καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Τοξότη. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να χειριστείς με ψυχραιμία και διπλωματία σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα προμηνύει στιγμές χαράς, τρυφερότητας και συντροφικότητας που αποζητάς έντονα. Οφείλεις όμως να αποφύγεις υποχωρητικές τάσεις και συμβιβασμούς που δεν σου ταιριάζουν, αφού, είναι σημαντικό να διατηρείς δεσμούς που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οικονομικές ευκαιρίες και συμφωνίες ευνοούνται καθώς μπορούν να υπάρξουν εξαιρετικά οφέλη για εσένα. Αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με τράπεζες, Δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, σπεύσε να τη διεκπεραιώσεις μέσα στην εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυξημένες υποχρεώσεις προκύπτουν με την μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη. Οι ευθύνες στη δουλειά σε καλούν να εξαντλήσεις τα ενεργειακά σου αποθέματα γι’ αυτό, καλό θα ήταν, να μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου που σε βοηθάει να ξετρυπώνεις το πρόβλημα εκεί που υπάρχει. Έτσι θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες με τον καλύτερο τρόπο. Η νευρικότητα λόγω του άγχους που σε καταπνίγει, μπορεί θα οδηγήσει σε τριβές και αντιπαραθέσεις με πρόσωπο από το συναδελφικό περίγυρο. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη διέλευση για να ασχοληθείς με το σώμα σου και να προσέξεις τη διατροφή σου. Έτσι θα αυξήσεις τα αποθέματα της ενέργειας σου και θα αντέξεις σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν στον Τοξότη και σε βγάζουν από την έντονη κυκλοθυμία. Ήρθε η ώρα να λάμψεις και να διακριθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς αναδεικνύεται η μεγαλοπρέπεια και τα ταλέντα σου. Διεκδικείς με αυτοπεποίθηση την προσοχή των γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι. Σημαντικό είναι βέβαια να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και την αμετροέπεια που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τον έρωτα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή και να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου. Ο αισθησιασμός και η εξομολογητικές διαθέσεις σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου και αναζωογονούν την σχέση σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να μπαίνουν στον Τοξότη αφοσιώνεσαι με αυταπάρνηση στην οικογένειά σου. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια. Λάβε υπόψη σου, ωστόσο, ότι μπορεί η νευρικότητα που θα σου προκαλέσουν οι αγαπημένοι σου να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν. Επίσης, προσπάθησε να μην μπλέκεις το συναίσθημα με το «πρέπει» στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Απαιτείται απόλυτος ρεαλισμός και ωριμότητα σε κάθε υποχρέωση που αναλαμβάνεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου καθώς οι συνθήκες ευνοούν συμφωνίες, συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που μπορεί να σου δείξει τη σωστή επιλογή. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Τοξότη και σου δίνουν τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου δώσουν χαρά. Οι συναντήσεις των ημερών θα σου δώσουν λύσεις για ζητήματα που σε απασχολούν, ακόμη κι αν αυτές προκύψουν μεταξύ τυρού και αχλαδιού. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι επιρρεπής σε κολακείες που τελικά θα οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Το εμπόριο και η επικοινωνία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλά υποσχόμενες προτάσεις. Έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Οι μετακινήσεις είτε για αναψυχή με το ταίρι σου είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Τοξότη και στρέφουν την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και ζητήματα αισθηματικής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια. Μπορείς να προχωρήσεις στην τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων που σου δημιουργούν ανασφάλεια, πετώντας από πάνω σου βαρίδια που σε πιέζουν. Στρέψε την προσοχή σου στο πώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου, αξιοποιώντας ταλέντα και δεξιότητες. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα βιώσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, ακολούθησε τη διαίσθησή σου, γιατί οι πιθανότητες να έρθει κοντά σου άτομο που κρύβεται πίσω από τις μάσκες του, είναι αυξημένες. Πρόσεξε όμως: να ακούς τη διαίσθησή σου, Όχι τους ευσεβείς πόθους σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιό σου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις στην κατάκτηση στόχων και σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Μη διστάσεις να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι είναι απαραίτητο να αποβάλλεις την επιθετικότητα και τον παρορμητισμό που οδηγεί σε φραστικά λάθη και βεβιασμένες κινήσεις. Με αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Με τη δυναμική που αποπνέεις μπορεί να προκύψουν αξιόλογες επαγγελματικές συμφωνίες. Η περίοδος προσφέρεται για φλερτ αλλά με προσοχή καθώς τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα μπορεί να σε οδηγήσουν να κάνεις κάποια επιλογή που, τελικά, μπορεί να είναι… άνθρακας ο θησαυρός.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Τοξότη και σε ωθούν να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Ζητήματα του παρελθόντος και πληγές που δεν έχουν επουλωθεί έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε φορτίζουν συναισθηματικά. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε πρακτικά, καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις με περισσότερη λογική. Καλό είναι να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και γεγονότα. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι και σε τι καταστάσεις μπλέκεις γιατί το παρασκήνιο στη δουλειά μπορεί να σε πληγώσει. Επίσης, μην αφήνεις κανένα τρίτο πρόσωπο να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε συντροφεύει. Μείνε μακριά από τους κόλακες, όσους υπόσχονται πολλά ή έχουν ένα ψεύτικο προσωπείο. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να τους αναγνωρίσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον γίνεται εντονότερη καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Τοξότη. Οι επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε ενθουσιάσουν καθώς μέσα από αυτές θα βρεις έναν στόχο στον οποίον μπορείς να προσφέρεις τα μέγιστα. Αυτή η περίοδος απαιτεί θυσίες και κούραση για οτιδήποτε θέλεις να επιτύχεις στη ζωή σου, αλλά, ακόμη κι αν η ανταμοιβή αργήσει, αξίζει η προσπάθεια και θα το καταλάβεις στο πλήρωμα του χρόνου. Ο ρομαντισμός πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να καταλυθούν οι ανασφάλειες και να εκφραστούν ευαισθησίες και ανάγκες. Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά καθώς θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν μονάδα. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά στον επαγγελματικό χώρο καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στον Τοξότη. Σου δίνεται η ευκαιρία να προβάλλεις τα επιτεύγματά σου, να διαφημιστείς, να αναλύσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και καλείσαι να διαχειριστείς, παράλληλα, καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου αλλά πρόσεχε σε ποιους εμπιστεύεσαι τις ιδέες σου, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να τις καπηλευτούν. Απόφυγε να συγκρουστείς με συναδέλφους που σε ανταγωνίζονται γιατί θα χάσεις χρόνο και τελικά θα τους κάνεις το χατίρι και θα καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου για να αποφύγεις την γκρίνια. Μην παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, προκειμένου να αποφύγεις τις τριβές.

πηγή:/www.thenotebook.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds