ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ενταξιακές Αθλητικές Δραστηριότητες για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3 Δεκεμβρίου 2021

By  | 

O Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία και στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ Sport IDoSport, έχει τη χαρά να διοργανώσει ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Σπύρου Λούη 8, Βριλήσσια 152 38) στις 12:00-15:00.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος θα παρουσιάσει τις δράσεις του και θα συντονίσει τις αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι από τέσσερις χώρες, Ισπανία, Ουγγαρία, Ιταλία και Λιθουανία, με τους επιστήμονές τους και καθηγητές φυσικής αγωγής.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση και τις δραστηριότητες θα έχουν την δυνατότητα άτομα με αναπηρία και μη να συμμετάσχουν σε ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες όπως τένις, μπότσε και πινγκ πόνγκ, και να ανακαλύψουν νέους τρόπους συμμετοχής στον χώρο του αθλητισμού και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί βράβευση από τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη στον Παραολυμπιονίκη Βριλησσιώτη αθλητή Γιάννη Σεβδικαλή, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο 2021 στα 400 μ. στην κατηγορία Τ62.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds