Άρθρα

Ο Ροταριανός Όμιλος ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΣΤΡΙ & Ροταράκτ Κηφισιά-Καστρί προσέφεραν δωρεά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Παιδικά μάτια να λάμπουν από χαρά …..Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Καστρί και ο Όμιλος Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί στο πλαίσιο της Κοινωνικής Δράσεως του Ρόταρυ υποστηρίζοντας την τοπική κοινωνία, πραγματοποίησαν δωρεά μεγάλης ποσότητας σε cornflakes στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας στις 19 και 20 Νοεμβρίου. Στην πρωτοβουλία αυτή που έχει τελικό αποδέκτη τα παιδάκια των ωφελούμενων οικογενειών ανταποκρίθηκαν με αγάπη πολλά μέλη των δύο Ομίλων αλλά και εταιρείες !Την δράση υποστήριξαν με γεναιόδωρες συνεισφορές οι εταιρείες α) Tailors Group και ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Μάντζαρης, β) Varos Village Hotel & Residences και η Founder & CEO κ. Λένα Λιάσκα.Τα προιόντα από την Tailors Group παρελήφθησαν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου με την παρουσία της κ. Δήμητρας Σουκαρά Γραμματέως του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Καστρί και Νικόλα Ευαγγέλου μέλος Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί .

Τα προιόντα από την Varos Village Hotel & Residences και των μελών Ρόταρυ Κηφισιά Καστρί και Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί παρελήφθησαν το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου με την παρουσία της κ. Κατερίνας Καραλή, προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Κηφισιάς και πολλών μελών των δύο Ομίλων , Ντέπη Καμίνη αντιπρόεδρος, Αγγελική Μεταξά τέως πρόεδρος, Δήμητρα Σουκαρά γραμματέας, Νίκος Δαβράδος ταμίας, Μενέλαος Στάμος μέλος ΔΣ, Γεωργία Τσαγκάρη μέλος, Λένα Λιάσκα, Στέλιος Μάντζαρης, και από Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί Άκης Κεφάλας γραμματέας και Δημήτρης Κεφάλας μέλος. Τηρήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας και μόνο σε κάποιες φωτογραφίες εμφανίζονται άτομα χωρίς μάσκα. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη Ρόταρυ και Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί και τις εταιρείες που υποστήριξαν με την συμμετοχή τους αυτή την δράση μας με αποδέκτη παιδιά του Δήμου Κηφισιάς. Πολλά παιδικά μάτια θα λάμψουν από χαρά στο τέλος Νοεμβρίου με την παράδοση των cornflakes από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds