ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Έκλειψη σελήνης στον Ταύρο: Η μεταμόρφωση έρχεται!

By  | 

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί: Οπλίσου με αντοχές! Η έκλειψη που έρχεται θα τις δοκιμάσει!

Το γεγονός της εβδομάδας είναι η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο. Ίσως, εδώ και αρκετές ημέρες νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Ίσως έχεις καταληφθεί από άγχος, ένταση, νευρικότητα. Μπορεί να σου φαίνονται αλλοπρόσαλλες οι συμπεριφορές των γύρω σου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκλειψη απελευθερώνει απίστευτες ποσότητες ενέργειας που η διαχείρισή τους θα απαιτούσε μία ανθρωπότητα εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Ανθρωπότητα στην οποία η μάζα δεν θα υπάρχει και θα αποτελείται από μοναδικές, πνευματικές, συνειδητοποιημένες οντότητες. Η πραγματικότητά μας, ωστόσο, δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες.

Αυτή η έκλειψη συνοδεύεται από πολλές και σημαντικότατες αστρολογικές όψεις που αφήνουν πολλά σενάρια στη σφαίρα του πιθανού. Πραγματοποιείται πάνω σε έναν απλανή αστέρα που ονομάζεται Algol και ζητάει τη μεγάλη αλλαγή εδώ και τώρα. Τον ελιγμό που θα μας σώσει από το βλέμμα της μέδουσας με την οποία ταυτίζεται αρχετυπικά.

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό κάτω από τη σκεπή της έκλειψης, ανατρέπει τα δεδομένα μας με πολυποίκιλους τρόπους. Τα θέματα που ανοίγει αυτή η έκλειψη και θα μας απασχολήσουν όλο το 2022, σχετίζονται με την οικονομική ύφεση, την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες της στην αύξηση των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης, σε ελλείψεις καταναλωτικών αγαθών και πιθανώς τροφίμων, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής (το ωροσκόπιο της Ελλάδας δέχεται πολλές πιέσεις) και φυσικά στην πανδημία που συνεχίζει να απειλεί.

Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι αυξάνει τις πιθανότητες ατυχημάτων, σκληροπυρηνικών γεγονότων που ήδη πλαισιώνουν τις ειδήσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση, σεισμών και γεωφυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρομαι στην επίδραση της έκλειψης σε παγκόσμια κλίμακα και όχι μόνο στο πώς επιδρά στη χώρα μας.

Ας προσέχουμε, λοιπόν, για να έχουμε. Άλλωστε πάντα, ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας, υπάρχει ο τρόπος να ξεφύγουμε από τα δύσκολα, βάζοντας την αγάπη και την αλληλεγγύη ως κυρίαρχα στοιχεία της καθημερινότητάς μας. Ας επικεντρωθούμε στο πώς θα ενισχύσουμε τη θετική ενέργεια με καλές σκέψεις, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη, κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε. Ας προσέχουμε κι ας οδηγήσουμε το τιμόνι της ζωής μας με πίστη στα καλύτερα που έρχονται. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η έκλειψη είναι μεταμορφωτική κι ότι η αναγέννηση είναι η φυσική συνέπεια της μεταμόρφωσης.

Ας δούμε πού πρέπει να προσέχεις, ανάλογα με το ζώδιο και το ζώδιο του ωροσκόπου σου:

ΚΡΙΟΣ: Είναι πιθανό να προκύψει ένα οικονομικό θέμα που θα σε ταλανίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδοσκόπηση, αυτοκριτική, παραδοχή λανθασμένων επιλογών και αναθεωρήσεις σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλή κούραση και άγχος. Κλείσιμο υποθέσεων του παρελθόντος. Επιβεβλημένη απαλλαγή από κάποια κακιά συνήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων και στόχων. Πιθανές οι μοιραίες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Πολλή δουλειά, ευθύνες, αγγαρείες στη δουλειά συνοδευμένα από την αίσθηση ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να προσέχεις όταν οδηγείς και ταξιδεύεις. Μακριά από κόλακες, ιδιαίτερα αν σου τάζουν πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Απωθημένα και παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και σε ρίχνουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιτακτική είναι η ανάγκη να βγάλεις τις τοξικές σχέσεις και καταστάσεις από τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλή κουραστική καθημερινότητα με άγχος, ένταση και ασυνεννοησία στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μοιραίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα που, ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα σου βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα και βάρη που πέφτουν στους ώμους σου και αίσθηση ότι δεν έχεις βοήθεια από κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρόσεχε όταν οδηγείς ή ταξιδεύεις και μείνε μακριά από τα κουτσομπολιά και τα «πηγαδάκια» για να μην πέσεις μέσα

πηγή:www.thenotebook.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds