Εκδηλώσεις

Aφιέρωμα στον θεατράνθρωπο Γιώργο Λεμπέση στην εκπομπή Τop stories της Σεμίνας Διγενή, 25 και 26 Αυγούστου, στην Ερτ 2, στις 22.00 το βράδυ σε επανάληψη.

By  | 

Η εκπομπή ¨ Τop stories¨  της Σεμίνας Διγενή στην ΕΡΤ2 , θα παρουσιάσει ξανά το αφιέρωμα σε μία σπουδαία προσωπικότητα, στον μεγάλο  θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Λεμπέση, την Τρίτη 25  και την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 22.00 το βράδυ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ

Ο  θεατράνθρωπος Γιώργος Λεμπέσης , που έζησε όλη του τη ζωή μέσα στο θέατρο, μιλά για τις σχέσεις ζωής με τα ιερά τέρατα του χώρου, τον Αλέξη Μινωτή και τον Δημήτρη Χορν. Για  την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη  που αγάπησε και εκτίμησε βαθιά. Για την  ουσιαστική φιλία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη  και το Νίκο Κούρκουλο. Για τα χρόνια που έζησε στα μπουλούκια ως ηθοποιός, για το πώς έγινε θεατρικός επιχειρηματίας, για τους συνεργάτες του και όλους τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε.

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ-ΜΙΡΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μαζί του στην εκπομπή,  η αγαπημένη του Κάτια Δανδουλάκη, ο φίλος ζωής  Κώστας Τσιάνος, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο μακροβιότερος συνεργάτης του μετά τον Δημήτρη Χορν, Γρηγόρης Βαλτινός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, ο Κώστας Αρζόγλου, η Εβελίνα Παπούλια, η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

Όλες οι εκπομπές της Σεμίνας Διγενή βρίσκονται στο κανάλι της στο You tube Semina Digeni Official.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds