ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βάλια Τσιργιώτη – Τα λόγια της αγάπης στις 12 Νοεμβρίου στην Galerie Δημιουργών

By  | 

Η Βάλια Τσιργιώτη θα βρίσκεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στην Galerie Δημιουργών, σε μια δίωρη, πολύ ιδιαίτερη μουσική παράσταση, «Τα λόγια της αγάπης» με τον ήχο ενός μουσικού οργάνου που είναι το ακορντεόν και μιας φωνής.Εμπνευσμένη από την δισκογραφική της δουλειά με τον τίτλο «Νύχτα Μαγικιά», θα μας ταξιδέψει σε έναν κύκλο της αγάπης, όχι ερωτικής, μέσα από τα λόγια των ποιητών μας, με συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Σταμάτη Σπανουδάκη, Γιάννη Σπανού, Κώστα Γιαννίδη, Νότη Μαυρουδή, Νικόλα Άσιμου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Νίκου Παπάζογλου, Χρήστου Παπαδόπουλου.Αποσπάσματα από ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη, όπως και τραγούδια σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Γιάννη Θεοδωράκη, Μανώλη Ρασούλη, Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, αλλά και νέα τραγούδια σε στίχους Γιώτας Γερογιώργη και Βίκυς Τζώρτζη.

Από παλιότερη δισκογραφία της Βάλιας Τσιργιώτη θα ακούσουμε, από τον δίσκο που κυκλοφόρησε από την FM Records «5 λαϊκές μπαλάντες», τις πρώτες εκτελέσεις τραγουδιών του σημαντικού συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου.

Επίσης, σε πρώτη παρουσίαση θα ερμηνεύσει ένα υπέροχο τραγούδι «ο Φόβος» του συνθέτη Γιάννη Σαββίδη Ζinelli καθώς και ανέκδοτα τραγούδια, από επικείμενη δισκογραφία, του συνθέτη Σεργκέι Σαμπούτιν. Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι η υπέροχη μουσικός Ιωάννα Πάλλα με το ακορντεόν της, η οποία επιμελείται το μουσικό μέρος της βραδιάς, και στα κείμενα και την παρουσίαση, η πολύ ταλαντούχα νέα ηθοποιός από την Κρήτη Ελένη Νικολιδάκη.
Οι τρεις τους, λοιπόν, θα μας παρασύρουν σε μια βραδιά παλιών αισθήσεων δοσμένη από σύγχρονα συναισθήματα αγάπης.
Βάλια Τσιργιώτη «Τα λόγια της αγάπης»
Μουσική επιμέλεια: Ιωάννα Πάλλα
Παρουσίαση: Ελένη Νικολιδάκη

Ώρα Προσέλευσης : 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Ημέρα Παράστασης :Παρασκευή 12 Νοεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώGalerie Δημιουργών Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds