ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διοργάνωση Δωρεάν Δράσεων Υγείας Ευεξίας και Χορού στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

By  | 

Γ. Πατούλης: «Το Μητροπολιτικό Πάρκο Α. Τρίτσης εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων άθλησης και ευεξίας που στόχο έχουν να συμβάλουν τη δύσκολη αυτή περίοδο στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής»

Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σε συνεργασία με την Ε. Ντελιδάκη, δημοσιογράφο υγείας, πιστοποιημένη συντονίστρια γιόγκα γέλιου και σύμβουλο θετικής ψυχολογίας – συγγραφέα και τη δασκάλα χορού και χορογράφο, Δ. Κουκλάκη, διοργανώνουν  τις παρακάτω δράσεις.

Δωρεάν μαθήματα ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ για  σωματική, ψυχική, νοητική και πνευματική υγεία. Στόχος είναι να ενσωματωθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 18.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ίριδα» στην Οθωνική αυλή εντός του χώρου του Μητροπολιτικού Πάρκου. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Κυριακή 7 Νοεμβρίου του 2021. Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ανωτέρω διοργάνωσης, κα Ε. Ντελιδάκη στο τηλέφωνο 6979981756

Δωρεάν μαθήματα χορού για ΟΛΟΥΣ. Στη δράση ενσωματώνονται όλες οι  κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και φίλοι – συνοδοί και φροντιστές αυτών. Τα τμήματα και σε αυτή τη περίπτωση θα είναι ολιγομελή, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 15.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. και Σάββατο στις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ίριδα» στην Οθωνική αυλή εντός του χώρου του Μητροπολιτικού Πάρκου. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Πέμπτη 4 του Νοεμβρίου του 2021. Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ανωτέρω διοργάνωσης, κα Δ. Κουκλάκη στο τηλέφωνο 6948208181.

Με αφορμή τα παραπάνω προγράμματα  ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει: «Το Μητροπολιτικό Πάρκο Α. Τρίτσης εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων άθλησης και ευεξίας  που στόχο έχουν να συμβάλουν τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής. Το πάρκο με σταθερά βήματα μετεξελίσσεται σε όαση πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης. Ευχαριστώ θερμά τόσο τους δήμους της περιοχής, όσο και τα μέλη του  Φορέα τα οποία υπό τον συντονισμό της Γενικής Διευθύντριας Μ. Χατζηαθανασίου και του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σ. Ζωγραφάκη συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή».

20211103
20211103b

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds