Δήμος Κηφισιάς

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2020

By  | 

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΜΕΝΑΝΔΡΕΊΩΝ 2020. http://www.kifissia.gr/sites/default/files/arxia/MENANDREIA%202020%2020-8-2020_0.pdf

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δήλωσε:
»Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ο Πολιτισμός αποτελεί το απάνεμο λιμάνι της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας.Στον Δήμο Κηφισιάς παρά τα αυστηρά μέτρα όλα τα προγράμματα Πολιτισμού έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες, που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε.Αγκαλιάζουμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, διαχρονικά, διαθέτοντας σημαντικούς πόρους. Προσφέρουμε το πολιτισμικό αγαθό και στηρίζουμε έμπρακτα τους δημιουργούς.Ο σύγχρονος Πολιτισμός μας φιλοξενείται και φέτος στα «Μενάνδρεια 2020».Ευχαριστώ τη Διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού μας «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων.»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds