ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο Δήμαρχος. Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες

By  | 

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στην Αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας εξέλεξαν τις ηγεσίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Βορείου Τομέα καθώς και συνέδρους για το επόμενο συνέδριο του κόμματος.

​Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης χρειάζεται ενεργούς πολίτες που μέσα από τις οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων και της κοινωνίας των πολιτών θα συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα. Συγχαρητήρια σε όσους συμπολίτες μας εξελέγησαν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βενετία Κολοκοτρώνη, καθώς και στα νέα μέλη του Συμβουλίου. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την απερχόμενη Πρόεδρο της Τοπικής  Δέσποινα Μεντεσίδου για όσα πέτυχε ως επικεφαλής της Οργάνωσης τα τελευταία χρόνια.».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds