Άρθρα

Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα -Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος 42χρονη σε γυρίσματα

By  | 

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε, κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Μπάλντουιν είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν Rust, και συμπαραγωγός της ταινίας. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραυμάτισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλοι μιλούν για ένα απίστευτο δυστύχημα, ωστόσο τίθενται ερωτήματα για το πώς συνέβη.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rust όπου συνέβη το δυστύχημα.

Μια δεύτερη φωτό τον δείχνει κοντά σε ένα κράσπεδο με τα χέρια στα γόνατά του, συντετριμμένο.

Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.

Θύμα της απίστευτης αυτής τραγωδίας η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, η οποία μεαφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος συγγραφέας και σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Στο παρακάτω βίντεο η Χαλίντα Χάτσινς πάνω σε άλογα σε παλαιότερ γυρίσματα για το Rust.

Πηγή: iefimerida.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds