ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Προσφορά του Δήμου Βριλησσίων στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων»

By  | 


Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης ενισχύοντας το δικαίωμα στη μάθηση και στον πολιτισμό, παρέδωσε για ακόμη μία φορά 20 κούτες με βιβλία που αφορούν στην λογοτεχνία, την εκπαίδευση, το θέατρο, τον πολιτισμό, την ποίηση κ.α., στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων» που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 132.

Το «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων» είναι ένα εγχείρημα του Λεωνίδα Κουρσούμη με σπουδές στα οικονομικά, ο οποίος κατά την διάρκεια της κρίσης που βίωσε η Ελλάδα βρέθηκε άστεγος στα 69 του χρόνια. Μαζί με άλλους δύο αστέγους δημιούργησαν τον συγκεκριμένο χώρο, σκοπός του οποίου δεν είναι η φιλανθρωπία, αλλά μια προσπάθεια που θα βοηθήσει τους αστέγους να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους.

Με τη συμβολή σας στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου προσφέρουμε σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και αρκετά από τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί, έχουν δοθεί στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων».

Στηρίζουμε την προσπάθεια των αστέγων για αξιοπρεπή επιβίωση.

Μένουμε κοντά στον Άνθρωπο.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds