Γειτονικοί Δήμοι

Προκύρηξη της Σχολικής Επιτροπής A’βάθμιας Εκπαίδευσης 9 θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το σχολ. έτος 2020-2021 στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης προκηρύσσει την πλήρωση 9 θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το σχολικό έτος 2020-2021. Η πρόσληψη θα είναι από την ημέρα πρόσληψης μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2021. Στη θέση αυτή δύναται να απασχοληθεί κάθε άτομο, άνω των 18 ετών,αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και στις υποχρεώσεις του. Οι ώρες απασχόλησης είναι: Από 7.45μέχρι 8.25 το πρωί και από 13.00 μέχρι 13.30 το μεσημέρι. Οι ώρες απασχόλησης θα είναι η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στο σχολείο,σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του Σχολείου και μπορεί να αλλάξουν με υπόδειξη της Διεύθυνσης του Σχολείου. Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται μηνιαία αποζημίωση 176€ από τη Σχολική Επιτροπή για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα “STOP”και φορά γιλέκο, χρώματος ανοιχτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και η πινακίδα χορηγούνται από το σχολείο.Το άτομο που θα επιλεγεί, θα ασκήσει τα καθήκοντά του, αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα. Ο χρόνος εκπαίδευσης θεωρείται χρόνος εργασίας.Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

-να είναι ηλικίας 18-65 ετών.

-να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης

-να μην έχουν καταδικαστεί και να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα αδίκημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο γραφείο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά από τις 19-08-2020 έως και τις 27-08-2020 και ώρες 8:00-13:00:

-Αίτηση

-Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας

-Φωτοαντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN)

-Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας ΔΟΥ οικονομικού έτους 2020. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ.

-Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

-Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει καταδικαστεί και για προηγούμενη εμπειρία Θα προτιμηθούν υποψήφιοι που έχουν εκπαίδευση και προηγούμενη εμπειρία σε θέματα τροχαίας και σχολικών τροχονόμων και είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξημεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: https://likovrisipefki.gr/index.php/el/k2-blog/diagonismoi/item/1080-prokiryksi-9-theseon-ethelonton-sxolikon-troxonomon

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2132051738

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds