Διάφορα

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

By  | 

Με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και ένα t shirt όλο νόημα με την στάμπα new generation loading ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Με μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και ένα t shirt όλο νόημα με την στάμπα new generation loading ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

«Μία φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μία πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς τη δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό» έγραψε.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds