Δήμος Κηφισιάς

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

By  | 

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν εκατοντάδες πολίτες και μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και συμμετείχαν στη συγκέντρωση βοήθειας, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι έχασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις περιουσίες τους στην Κρήτη ήταν σημαντική και πολύτιμη. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος ευχαριστεί  όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση καταδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά στήριξης και αποδεικνύοντας με τρόπο συγκινητικό, ότι όλοι μαζί μπορούμε να  καταφέρουμε καλύτερα.

Στη δράση κινητοποιήθηκαν όλες τις δομές του Δήμου και η εκπαιδευτική κοινότητα, με τη συνδρομή και την εποπτεία της Πρόεδρου της Κοινωνικής Μέριμνας και ΔΕΠ Κατερίνας Καραλή. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τα κλινοσκεπάσματα, τα είδη καθαριότητας και οικιακής χρήσης,  στα τέσσερα (4) ΚΑΠΗ  και σε Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Η συλλογή της βοήθειας πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 5/10- έως και τη Δευτέρα 11/10.  Το κύμα αλληλεγγύης και προσφοράς βρήκε τη δίοδο αποστολής του καθώς η βοήθεια εστάλη ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη χάρη στη προσφορά των Μινωικών Γραμμών, απευθείας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε ανθρωπιστικής βοήθειας, με δράσεις αλληλεγγύης  και αλληλοϋποστήριξης, που κρατούν την κοινωνία όρθια, σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds